Обмінюючись електронними листами, люди використовують шаблон звичайних листів. То ж там вони вітаються і прощаються, оскільки не знають коли адресат перевірить свою електронну скриньку. А ось, наприклад, в ICQ звичайно комунікацію починають зі слів привітання, а закінчується (що деколи особливо мене нервує) повідомленням, що співрозмовник знаходиться в оффлайні. Невже важко написати одне слово (па-па чи до побачення, чи добраніч, чи спишемось)? В мене зразу складається якесь не дуже приємне враження про співрозмовника.
Хоч віртуальне, але все ж таки залишається спілкуванням. Я не можу уявити таку ситуацію, коли дві людини на вулиці чи в кафе розмовляють, а одна просто різко встає і йде геть. Це, слабо кажучи, дивно (звичайно, якщо індивіди не посварились). Чому так можна поступати у віртуалі?
Хоч віртуальне, але все ж таки залишається спілкуванням. Я не можу уявити таку ситуацію, коли дві людини на вулиці чи в кафе розмовляють, а одна просто різко встає і йде геть. Це, слабо кажучи, дивно (звичайно, якщо індивіди не посварились). Чому так можна поступати у віртуалі?